Rappelz Alın Yazısı İncelemesi

Rappelz Alın Yazısı İncelemesi

Rappelz tüm dünyada 5.000.000’dan fazla oyuncunun karanlık ve tahrip olmuş fantastik bir dünyada maceraya atıldığı ve savaştığı bedava ve global bir rol yapma oyunu. Rappelz, dikkat çeken fantezi beceri tarzını, derin karakter kişiselleştirme, taktiksel yaratık terbiyesi & eğitimi ve kapsamlı PvP & PvE ile oyun içinde birleştirmekte. Tek başınıza ya da grup olarak arkadaşlarınızla Rappelz dünyasında harika saatler geçirebilirsiniz. Bu ücretsiz oyunda sizleri özel yeteneklerle donatılmış farklı sınıflar, üç farklı ırk, eşsiz yaratık sistemi, görkemli zindanlar ve harika görevler bekliyor…” diyor yapımcılar. Üstelik hepsi de Koreli bu arkadaşların. Dediklerini dinleyip oyuna bir kez adım atıyor ve yılların emeğinin, nasıl her anlamda devasa bir oyuna dönüştüğüne şahit oluyoruz.

Rappelz Alın Yazısı İncelemesi
Rappelz Alın Yazısı İncelemesi

Rappelz Bölüm üç, Alın Yazısı

Yıllardır birçok güncellemeyle sürekli yeni kalmayı başaran Rappelz, üçüncü bölümü Alın Yazısı ile de Rappelz hayranlarının bir süredir beklemekte olduğu özellikleri oyuna getiriyor. Öncelikle oyuna yeni başlayan ve orta seviyedeki oyuncular düşünülmüş. Onlar için artık “Hızlı Zindanlar” oyunda yer alıyor. Bu zindanların üstesinden tek başınıza gelmek bile çok fazla bir çaba istemiyor ve böylece oyunun ilerleyen seviyelerinde gelen güzel özelliklere daha çabuk ulaşabiliyorsunuz. Bir diğer yenilik, “Golem Taşı” adındaki pet. Bu aslında bir küp. Bayağı, bildiğiniz, gri bir küpten ötesi değil gibi duruyor fakat havada uçuyor olması şüpheleri üstüne çekiyor. Küp sizin yardımınıza koştuğundaysa bir Golem’e dönüşüyor. Aggro’yu üstünde toplayan, bir tank vazifesi gören bu güçlü yaratık aynı zamanda düşmanın daha fazla hasar almasına, sizin ekstradan hasar vermenize ve daha iyi hedef almanıza olanak tanıyor.

Rappelz Alın Yazısı 148. Seviye Ustalık Sınıfı

Kuşkusuz ki Alın Yazısı güncellemesinin getirdiği en büyük yenilik, 148. seviyeye ulaşan karakterlerin bir Ustalık Sınıf seçebilecek olması. Bu sınıfları seçmek öyle kolay da olmayacak; önce Cadı görevini tamamlayacak, ardından bir dizi sınava tabi tutulacaksınız. Ancak bu sınavların neticesinde sağ kalmayı başarırsanız, “usta” olabileceksiniz. Oyunda yer alan birçok pencerenin arayüzlerinin daha kolay anlaşılabilir ve daha temiz bir tasarıma sokulduğu Alın Yazısı, Kasım ayının sonlarında hizmete girmişti. Siz de şu an, Alın Yazısı’nın nimetlerinden faydalanıyor olabilirsiniz hatta. Eh, o zaman durmak yanlış, bırakın dergiyi, koşun oyuna! “

Rappelz Volkanus Zindanı Girmek İçin Seviye Kaç Olmalı
Rappelz Volkanus Zindanı Girmek İçin Seviye Kaç Olmalı

Rappelz Volkanus Zindanı Girmek İçin Seviye Kaç Olmalı?

Volkanus eşsiz bir zindan. Buraya girmek için seviyenizin en az 30 olması gerekiyor ve sadece yalnız başınıza girebilirsiniz. (Bırakın o pelüş oyuncağı!) 20 tane Aslan Ruhu toplayıp Volkanus Tapınağı’na bıraktıktan sonra yeraltında bulunan bu cezaevine giriş yapabiliyorsunuz. İçeriye girdiğinizde de sizi Volkanus’un ateş dalgaları karşılıyor. Daha çok ilerlemek için daha fazla Aslan Ruhu gerekli olacak ve Volkanus’un kölelerini yendikten sonra “İblis” ile karşılaşacaksınız… Volkanus zindanı, oyundaki ilk 30 seviye üstü yalnız bitirilebilen zindan ve sosyalliğe pek yanaşmayan oyuncular için değerli bir tecrübe sunuyor. Bu zindanı sakın es geçmeyin.

You May Also Like

About the Author: rakunpelikanoglu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir